snorkelen in Coral Bay :)
17 Juli 2008 | Australië, Coral Bay
owwwwwwwwww eindelijk ZON :):)
jaaaaaaaaaa jappie na een hele maand vol met veel regen zit ik nu toch eindelijk in een zonnige uithoek van australie. pfff wel veel gedaan afgelopen maand. euhm..waar zal ik beginnen. Eerst naar margaret River geweest, een plaatjse net iets noordelijk van Pemberton en daar een poging gewaagd om te surfen op een board van een van die gasten met wie ik aan het reizen ben...veel te klein en over het koraalrif..tja dat duurde dus maar 5 minuten en maar snel neergeploft op het strand. In margeret river een wijntour gedaan. allerlij heerlijke wijntjes gedronken die erg snel naar mijn benen zakten, een chocoladefabriek bezocht waar je allerlei choc kon proeven jammie en naar augusta geweest (in het zuiden) en op een walvistour geweest. WOUWIE dat was wel 1 van de mooiste dingen die ik tot nu toe gedaan heb. De walvissen zwommen soms maar 2 meter bij de boot vandaan en sprongen uit het water enz. Ik heb wat filpmjes proberen te maken met mijn camera. ga ik snel online zetten!!
Vanuit Margaret River noordelijk gereisd en een weekje in Frementle gezeten (dichtbij Perth)en daar lekker geshopt naar de film geweest (sex in de city hihi)en nog een paar leuke kleine dorpjes bezocht. Naarna bij toeval tegen een barjob in Jurien bay (noordelijk van Perth) aangelopen en besloten om het daar maar te verkennen. Accomodatie en alle maaltijden waren inbegrepen dus das mooi. Maar ik vond het vreselijk aagghhh. Gelukkig was ik niet de enige en zijn we snel verder gereisd naar het noorden want we wilden ZON VEEEEEEEEEEEEEEEEEL ZON :) en toen eindelijk aangekomen in Monkey Mia op een idylisch strandje waar de dolfijnen soms gewoon in de branding zwemmen. Ik weer gelukkig dus. Daar ffkes gebleven en ook nog naar een strand geweest met heeeeel veel schelpen, wel 10 meter diep...rare gewaarwording...en nog wat stenen uit de oertijd gezien ...owww haha klinkt zo niet heel erg boeiend maar was best interessant en erg mooi met de zonsondergang op de achtergrond.
De bus waar ik in reis met 2 gasten uit Engeland is helaas langszaam aan het doodgaan. Er is iets mis met de motor en de toevoer van benzine. Als we een paar uur hebben gereden kunnen we soms pas na een paar uur weer starten. Dus we zijn al in een hoop plaatsen gestrand haha...ach de bus doet wel zijn best denk ik ;)
Maar goed op het moment dat we in monkey mia aankwamen was het zooooo druk dat we eerst een camping moesten selecteren en dan precies weten waar we de bus gaan parkeren want daarna kunnen we m niet meer verplaatsen. In de praktijk komt dat er op neer dat ik uit de bus spring en informeer bij de campings terwijl die twee met de bus rondjes maken op de parkeerplaats...je moet er wat voor over hebben...
maar goed genoeg over de bus...hij doet het nog. das het belangrijkste...
en op dit moment zit ik in Coral Bay. WOW dit is het mooiste strand ever en het weer is heeerlijk. en het mooste van alles is dat het koraalrif op sommige plaatsen maar 3 meter ofzo van de kustlijn verwijderd is en dat daar teveel mooie gekleurde visjes zwemmen. Zelfs een schildpad gezien en een stingray (was da ook alweer in het nederlands?) en onze kamergenoten hebben zelfs een paar reefsharks gezien ieieieieieiie. ik gelukkig niet. Maar er zwemt vanalles en we hebben alles vastgelegd met de onderwatercamera.
Kortom ik loop hier de hele dag met een dikke vette smile op mijn gezicht en verwacht hier nog wel even te blijven. oja we hebben de accomodatie gratis omdat we 2 uur per dag wat schoonmaakwerk doen..lees: ramen zemen en stofzuigen :).
owwww en nu ik erover nadenk heb ik nog zoveel meer gedaan maar is zo lastig om allemaal in 1 verhaal te proppen. Ik ga er een eind aan breien.
vooruitblik: morgen gaan we vissen..., na coral Bay richtig exmouth en dan naar het karijini national park en op naar broome waar er weer gewerkt moet worden.
ps: tante violet, ze kan me een meeltje sturen op margot2004@hotmail.com. Ik hoop dat ik haar vragen kan beantwoorden.
thuis: genietse op vakantie!!!
Mai: tnx voor het sturen van de foto's van san's bruiloft. San WOW wat een dikke vette smile op jullie gezicht :) kaartje: tnx voor het verslag. owww ik zat stiekem te balen dat ik er niet bij kon zijn!
Kar: ik ga snel mijn meel checken. Kben benieuwd ;)
Noeki: hoe ist op die roze wolk;)
Broertje en Jet: hoe was egypte???
maar goed genoeg over de bus...hij doet het nog. das het belangrijkste...
thuis: genietse op vakantie!!!
Kar: ik ga snel mijn meel checken. Kben benieuwd ;)
Noeki: hoe ist op die roze wolk;)
Broertje en Jet: hoe was egypte???
17 Juli 2008 - 08:44
Frank:
Hoi Zussie,
Leuk om weer van je te horen.
Heel erg slecht van mij, maar ik heb de foto's nog niet op internet gezet, misschien doe ik dat vanavond even.
Morgen gaan we een weekendje naar lombardsijde, (naar pa, ma en tante Nel)
Veeeeeeeel Plezier.
groeten
Frank en Jet -
17 Juli 2008 - 08:48
Frank:
Hoi Zussie,
Leuk om weer van je te horen.
Morgen gaan we een weekendje naar lombardsijde, (naar pa, ma en tante Nel)
Veeeeeeeel Plezier.
groeten
Frank en Jet -
20 Juli 2008 - 16:05
Marcel:
He Margot,
Gaat nog steeds lekker met je zo te lezen! Hier ook alles oke! Ik heb nu zelfs al twee vrijgezellenparty'tjes gehad en nu helemaal klaar voor de 29e aug! Kom je misschien toch nog even op en neer? Genietse verder!
Marcel -
31 Juli 2008 - 19:04
Thuis:
Wij zijn weer terug van de belgische kust de eerste dagen koud weer lange broek en jas daarna heerlijk korte broekenweer en lekker gewandeld in de zon en rustig aangedaan
leuk en weer een fijn bericht maar had veel al gehoord aan de telefoon veel liefs en groetjes pa en ma -
05 Augustus 2008 - 17:55
Monique:
Ik had je verhaal wel gelezen, maar nog niets geschreven, dus bij deze. Hier alles goed, helaas is de zomer soms weer erg nat, vooral op de vrije dagen. Maar over 6 weken gaan we 3 weken naar Amerika (New York en Florida), waar de zon nog ruim zou moeten schijnen. Leuk dat je het zo naar je zin hebt en dat je zoveel leuke dingen meemaakt. Geniet maar lekker van. -
08 Augustus 2008 - 10:27
Thuis:
Margot heeft geen bereik op haar telefoon
Is soms dagenlang in een Nationaal park
Heeft donderdag 7 augustus gebeld Het gaat goed met haar Reizen langs de westkust vandaar moeilijk bereik Zit in Exmouth momenteel en zijn nog steeds op weg richting Darwin
Margot veel plezier en geniet van het vrije leventje bedankt voor het telefoontje veel liefs van ons en doeidoei -
11 Augustus 2008 - 21:34
Jetje & Frummeltje:
Hee Margot,
Egypte was geweldig, en lekker warm!!
heb je een aantal mailtjes gestuurd met de 4D echo.
we zijn deze week alweer 32 weken, dus het gaat nu al erg hard en opschieten.
Het is alleen erg lang wachten op de kinderkamer de leverancier heeft leverings problemen.
dus we moeten nu een andere kinderkamer gaan uitzoeken. omdat we niet kunnen wachten op de levering van de kamer. het is niet zeker of hij er op tijd is.
en het begint nu toch wel spannend te worden, zo'n 8 weken voor de uitgerekende datum!!
Groetjes, en tot mails.
We horen de verhalen van jullie pa en ma, dus blijven op de hoogte..
XXX Frummeltje & Jet -
16 Augustus 2008 - 18:59
Muur:
Hey MArgot, Zit samen met Anouk in Groningen je site te bekijken! Leuke verhalen, worden jaloers hier! Geniet er maar lekker van, wel ooit terugkomen he :)Zijn hier vriendinnen die je niet te lang kunnen missen. Groet'un ut Grunn -
10 September 2008 - 18:38
MARGOT zit nu in Broome.
Ze is daar aan het werk tot half oktober. Dan gaan ze weer verder trekken Het gaat goed met haar en we bellen regelmatig doei
Hoi hier even de groetjes van mij he mama