AAAGGGHHH BIJNA EEN JAAR :) - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van margotverhoeven - WaarBenJij.nu AAAGGGHHH BIJNA EEN JAAR :) - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van margotverhoeven - WaarBenJij.nu

AAAGGGHHH BIJNA EEN JAAR :)

Blijf op de hoogte en volg

18 November 2008 | Australië, Byron Bay

Ha lieve frullekes, mijn nieuwe kleine en schattige neefje had me aangespoord om weer eens een berichtje te plaatsen ;)dus bij deze. Ten eerste. Ik smelt gewoon bij al die foto's van dat kleine dropje. Jullie moeten wel supertrotse ouders zijn en jaaaaaaaa hij is echt het de knapste ever!!!!
Nog 5 weekjes en dan kan ik hem eindelijk zien. Ik had nog een kaartje gestuurd....ontvangen? Bedankt voor alle lieve berichtjes vanuit nl om me te feliciteren met mijn tanteschap :)

Hier in OZ nog steeds vollop aan het genieten. Kan me niet voorstellen dat ik al bijna een jaar aan de andere kant van de wereld vertoef. de tijd vliegt gewoon voorbij :)

na gewerkt te hebben in Broome heeft Rob zijn campervan verkocht en zijn we met de bus (27 uurtjes) naar Darwijn gegaan. Danny reisde ook met ons mee. We hadden hem leren kennen in het Zuidwesten en hem weer tegengekomen in Broome. Een hele week vakantie gevierd in Darw maar als ik eerlijk ben was ik niet zo'n hele grote fan van dit stadje. Heel veel engelse jeugd die te dronken probeerde te worden...nog wel een mooi tripje gemaakt naar wat watervallen enz maar ik was toch niet helemaal overtuigd. Ik MIS ons mooie camperbusje :(

Op 24 oktboer naar Cairns gevlogen en daar was ik zeker meeri n mijn hum. Een relaxed stadje en met Rob besloten om een paar daagjes op een boot te gaan werken zodat we accomodatie en eten gratis kregen en zelfs wat snorkel- en duiktripjes. Rob heeft daar zijn onderwatercursus gehaald en ik heb geprobeerd mijn angst......GROTE ANGST voor diep water te bedwingen door in mijn eentje boven het rif te gaan snorkelen tussen de zeeschildpadden en vriendelijke haaien (wie dat ooit verzonnen heeft....haaien zien er NOOIT vriendelijk uit) aaaggghhhh ik haat die onderwaterwezens. maar met het moTo: ok als het mijn tijd is om door een haai opgegeten te worden...so be it (pffff of zoiets...) maar ik heb het overleefd en heb zoveel mooie dingen gezien dat ik had besloten om ook mijn onderwatercursus te doen in het duiken. joehoe.

na het werken op de boot nog met een 7 kilometer lange kabelbaan over het regenwoud gegaan. WOEWIE .....veel koala's gezien en een beetje in het regenwoud rondgehobbelsd te hebben met de bus nar Magnetic Iland gegaan waar ik dan toch eindelijk die onderwatercursus heb gedaan en nu supertrots op mezelf ben dat ik alle haaien heb getrotseerd en niet eens heel erg bang was in het diepe water waar we maar 1 meter ver konden kijken....das dus niets he....goed ik was een beetje bang maar niet teveel :)

Toen begon ik me een beetje onrustig te voelen....zoveel mooie stranden en zeeen maar ik wilde gaan surfen....gelukkig wilde Rob heltzefde en hebben we besloten om de gehele verdere oostkust over te slaan en meteen naar Byron Bay af te reizen....was maar 30 uurtjes met de bus....oie hihi. maar de beste beslissing ever. We zijn hier nu een week en hebben onze eigen surfboards gekocht en wat fietsen en gaan elke dag in het water om een beetje op zo;n board te wiebelen. Veel lol samen want op het begin gaat het natuurlijk voor geen meter...maar nu gaan we goed JIPPIE. Rob heeft een 7.2 gekocht en ik een 6.8. We zijn nu aan het leren om in de golf te surfen. Ik blijf hier tot de 21e en Rob gaat hier kerstmis en oud en nieuw vieren. Daarna vlieg ik na 2 weekjes genieten weer terug naar OZ en dan zien we wel weer waar we terechtkomen...azie...? canada.? New Sealand...? alles is mogelijk momenteel...die reiskriebels zijn in ieder geval nog niet uitgewerkt.

mAAR EERst heb ik heeeeel veel zin in die 2 weekjes in nl. Tot snel lieve mensjes daar. Dikke kuss!!

• 18 November 2008 - 10:09

Dylan & Jetje:

Hoi tante margot,
    Papa en mama hebben het kaartje ontvangen hoor.
    erg leuk.. thx.
    hij is op 22 oktober afgestempeld is Australië. dus heeft er ongeveer 3 weken over gedaan om bij ons te komen..

Nou geniet nog ff de laatste 5 weekjes gaan nu er snel..

dikke X van ons..

• 18 November 2008 - 15:50

Monique:

Wat leuk weer wat van je te lezen. Weet niet of ik al verteld had, maar wij zijn met Rosalie in amerika 3 weken gaan rondreizen. Prima te doen met haar, het was een feest. Daarna nieuwe baan begonnen en nu is het nog maar een paar weken en dan mogen we je weer in levende lijve zien. Kan niet wachten tot de kerst. Wil alles horen, foto's zien etc.

Tot snel, Monique
    Dikke kus van Rosalie en groetjes van Barry.

• 19 November 2008 - 17:20

Jesse:

Hey Margot,

Ik lees nog steeds met veel plezier al je avonturen! Wat een gave tijd beleef jij daar! En ook supermooi weer zeker?

Ik begrijp dat je na 2 weken Nederland weer verder gaat reizen? Leuk hoor! Geniet van elk moment!

Groetjes Jesse

• 21 November 2008 - 10:18

Roland:

hoi hoi, echt super tof om te lezen dat je het enorm naar je zin hebt daar! Veel plezier en succes in de toekomst gewenst van mij, en je andere Ex collega's bij ING Carlease.

groetjes Roland

• 21 November 2008 - 12:02

Tscheu :

He margot !!!!
    wat lees ik nu ? maar 2 weekjes in NL ??

Blij te lezen dat het allemaal goed met je gaat !
    x

• 22 November 2008 - 09:43

Thuis:

Wat een leuk bericht weer .ga nog even genieten van de laatste weken dit jaar
    Kijken echt naar uit, dat je 2 weken naar huis komt!!! kan niet wachten tot 23 december.
    met dylan alles goed groeit lekker en is een lieve boy wij genieten hier van de kleinzoon
    groetjes pa en ma doeidoei

• 15 December 2008 - 08:10

Frank:

Nog 8 dagen
    (het aftellen is begonnen)

• 17 December 2008 - 16:22

Dylan.:

Hoi tante Margot,
    Nog een weekje, en dan kom ik samen met papa, mama, opa & oma jou ophalen van Schiphol.
    ik heb er al wel heel veel zin in hoor!!
    Jij ook?
    Tot gauw..
    XXX-JES DYLAN

• 13 Januari 2009 - 11:24

Thuis :

Hoi margot
    ik wens je weer een fantastisch jaar in Sydney. Ik hoop dat al je plannen door kunnen gaan , Ik ben blij dat ik je gezien heb .Heel veel groetjes van ons

• 09 Februari 2009 - 17:01

Dylan...:

Hoi Tante Margot,
    wordt het niet weer eens tijd voor een berichtje. ?
    we zijn alweer 1 maand verder, ikke alweer 4 maanden gaat heel snel!!!
    nou, ik hoop snel weer iets te lezen,
    dikke X Dylan.